self-knowledge

Tu ești parte din divin și el parte din tine.

În fiecare ființă umană există o putere divină. Această putere infinită stă adormită în noi până în momentul trezirii noastre. Atunci când se întâmplă acest lucru, viziunea asupra existenței noastre se schimbă pentru totdeauna.

Conștientizarea faptului că absolut în tot, există divinitate, conduce spre înțelegerea ideii că toți suntem prefecți. Nu avem cum să nu fim prefecți cât timp există în noi ceva divin.

Cu cât ne vom asculta mai mult intuiția, mesajele care vin spre noi, cu atât cei 7 centri (chakre principale) se energizează și astfel drumul vieții ne va deschide mai multe orizonturi și va lucra asupra noastră.

Viața și noi, oamenii am fost facuți din iubirea atotcuprinzătoare a creativității divine. Dar, de cele mai multe ori, noi pierdem memoria și contactul viu cu această iubire a creativității divine.

Fii mai aproape de viață, ca și cum totul este conceput pentru ați face bine. Ori de câte ori se întâmplă ceva, bun sau rău, întreabă-te ce înseamnă lecția aceasta. Chiar și oamenii și situațiile neprietenoase au apărut în mod deliberat pentru a ne ajuta. Toate provocările apar cu un scop în viețile noastre.

photo source: Pinterest

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.